Кои сме ние?

Компанијата PRO DOORS од Скопје се занимава со производство на гаражни сегментни врати со автоматика за отворање и сегментни врати за сервиси и други индустриски објекти, со автоматика за отворање. Вратите ги произведуваме од термо сендвич панели со врвен квалитет, од европско производство, од каде всушност го увезуваме и целиот оков и системите за отворање и затворање

+389 71 312 132

Услуги

...
Гаражни сегментни врати со автоматика за отворање
Јави се
...
Сегментни врати за сервиси и други индустриски објекти, со автоматика за отворање
Јави се
...
Мотори за клизни и крилни капии
Јави се

Зошто да не изберете нас?

Максимално безбедни

Имаат висок степен на термо и звучна изолација

Лесни за ракување

имаат систем за отворање со далечински управувач од надвор и од внатре, како и систем за рачно отворање

Модерен Дизајн

Можност во нив да се вградат проѕирни сегменти како прозори, од стакло или плексиглас. Во нашата понуда се опфатени неколку бои на панели, а имаме и широка понуда на украсни елементи од прохром.

Гаранција

За вратите што ги изработуваме даваме две година гаранција за моторот и системот за отворање и пет години за панелот.
Јави се

Завршени проекти

Контакт

Адреса

Адреса ул. 18 број 30 Населба Радишани Скпје,
Северна Македонија

Телефон

+389 71 312 132

Loading
Your message has been sent. Thank you!